Beste Krollenloop vrienden en vriendinnen,

Allereerst hopen wij dat het goed met jullie en met jullie naasten gaat. Dat jullie de afgelopen maanden in goede gezondheid bent doorgekomen. Dat jullie ondanks deze vreemde tijd toch aan de conditie hebben kunnen werken en lekker hebben kunnen hardlopen. Mocht dat, om wat voor reden dan ook, niet gelukt zijn dan hopen wij dat je de draad weer snel op kunt pakken.

Rond deze periode pakken we als bestuur van de Krollenloop de organisatie voor de nieuwe editie altijd weer op. Zo ook dit jaar. Op een digitale manier wel te verstaan. We hebben onszelf afgevraagd óf er dit jaar überhaupt wel een Krollenloop kan worden georganiseerd. Wie zal het zeggen? Wij weten het in ieder geval nog niet.

Voorlopig gaan we er nog maar even vanuit dat De lekkerste loop van Brabant op zondag 1 november aanstaande weer gehouden kan worden. Aan de andere kant zijn we ook realistisch en houden we er rekening mee dat ons mooie evenement vanwege de coronamaatregelen geen doorgang kan vinden.

We zijn dus voorzichtig opgestart, maar wachten de ontwikkelingen en standpunten van de overheid rustig af. Zo gauw er meer informatie en duidelijkheid is komen wij er bij jullie op terug. Schrijf voor nu de datum van zondag 1 november maar met potlood in je agenda.

Enne … blijf hardlopen, maar blijf vooral gezond! 

Bestuur Stichting Krollenloop